Ludbehandling af gulv bevarer træets farve

Lad os bringe dit gulv til live igen

Trægulve er smukke, men det naturlige materiale bliver slidt med tiden. Der er mange slags gulvbehandling til trægulve, men hvis du ønsker et flot, råt look i lyse farver, så er det en idé med ludbehandling af dit gulv.

GulvXperten kommer gerne forbi og udfører arbejdet på hele Fyn. Vi kører fra Nyborg i øst til Middelfart i vest og Odense og Svendborg i nord og syd.

Ludbehandling af gulv bevarer træets lyse farve, for ellers vil sollys med tiden gøre træet mørkere. Ludbehandlingen standser træets naturlige gulning, men det gør ikke gulvet mere slidstærkt og beskytter ikke mod snavs og pletter. Derfor er det nødvendigt at behandle træet yderligere med enten natursæbe eller olie.

​Sådan foregår ludbehandling af gulv

Før vi udfører en ludbehandling af trægulve, skal gulvene slibes. Derefter påføres luden, og dagen efter slibes gulvene, og processen afsluttes med sæbe eller eventuelt olie. Behandlingen giver en robust overflade, som tåler hverdagens brug, og du kan vedligeholde gulvet forholdsvis nemt, hvis der er mindre områder, der trænger.

Et trægulv, der er behandlet med lud og sæbe, kræver en del vedligeholdelse. Det er dog enkelt at holde i længden, hvis du sikrer, at du behandler gulvet korrekt. Gulvet skal vaskes jævnligt med sæbe, som opløser og fjerner snavs, og som samtidig giver gulvet en lys og varm overflade. Mærker i gulvet vil ofte minimeres ved korrekt vask, og mindre ridser kan fjernes ved at lægge en fugtig klud på området.

Ring og få et godt tilbud

Vi står klar til at hjælpe dig med ludbehandling af gulv. Vores priser er billige, og hvis du ønsker en mere præcis pris, så tag kontakt allerede i dag.


Efter en snak om dine behov, kan vi give dig et uforpligtende tilbud på ludbehandling af gulv hos dig.

Har du brug for hjælp?

Udfyld kontaktformularen hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud på gulvafslibning.

 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

GulvXperten v/Jens Knudsen​
CVR: ​25714172​