Professionel gulvafslibning tilbydes

Lad os stå for det hårde arbejde

Trægulve er utroligt smukke, men de kræver til gengæld mere vedligeholdelse end f.eks. fliser. Gulvafslibning bør du sørge for jævnligt, for at gulvet fremstår så smukt og karakterfuldt som muligt.

Ved GulvXperten har vi mange års erfaring med at vedligeholde gulve. Det er hårdt arbejde, som kræver de rigtige maskiner. Derfor er det bedst at overlade slibning af trægulv til os professionelle, så du er sikret et godt resultat.

Vi kører på hele Fyn fra Odense til Svendborg og på tværs fra Middelfart til Nyborg til slibning af gulve.

Gulvafslibning og gulvafhøvling

Trægulve er meget skandinaviske, da vi elsker holdbarheden og det naturlige look. Det skaber en god balance i hjemmet, og det er en god bund for resten af indretningen.

Især træsorter som eg, teak, ask og merbau har stor slidstyrke og lang levetid. Stærke og solide gulve som nåletræ kan også holde i mange år. Men for at træet beholder sin oprindelige glød, skal det vedligeholdes. Her kan gulvafslibning hjælpe.

Med den korrekte vedligeholdelse kan du både bevare og forstærke træets udtryk. Gulvslibning fjerner skidt og misfarvninger, som har sat sig i træet over tid. Bagefter kan vi også klare efterbehandling med olie, lak, lud eller andet.

Har du mærker i gulvet, kan det være nødvendigt med gulvafslibning for at nå i bund. Det tilbyder vi selvfølgelig, og vi kan på forhånd hjælpe dig med at vurdere, hvilken behandling dit gulv har brug for.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på gulvafslibning

Vi står klar til at vejlede dig om dine gulve. Sidder du og tænker ”hvad koster gulvafslibning?”, så giv os et kald. Vores priser afhænger af opgavens omfang, men vi sørger altid for en pris, der er så billig som mulig, til vores kunder.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du brug for hjælp?

Udfyld kontaktformularen hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud på gulvafslibning.

 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

GulvXperten v/Jens Knudsen​
CVR: ​25714172​