Gulvbehandling med lak og olie

Den stærke løsning er lakbehandling af gulve

Når du har trægulve, så er det vigtigt, at du passer godt på dem – så kan de nemlig holde sig pæne i rigtig mange år. Hos GulvXperten har vi lang erfaring med gulvbehandling, som forlænger dit gulvs levetid. Vi kører ud og udfører gulvbehandling på hele Fyn fra Odense til Svendborg, Nyborg og Middelfart.

Ved behandling af gulv med lak får man et meget slidstærkt gulv. Lakken skaber en barriere mellem gulv og skidt, og den giver gulvet en flot glans.


Lakbehandling af trægulve begynder med en gulvafslibning.​ Når den første omgang lak er tørret, mellemsliber vi, således at gulvet får en jævn overflade. Vores anbefaling er, at gulvet bliver lakeret tre gange.

Gulvbehandling med lak er især en fordel i køkkener og på meget befærdede områder af dit gulv. Lak skal vedligeholdes løbende, da du ikke kan udbedre specifikke områder – det er i så fald hele gulvet, der skal have gulvbehandling.

Oliebehandling af trægulve for et rustikt udtryk

Hvis du ønsker et gulv uden lak, og et som du selv kan vedligeholde i en vis grad, skal du vælge en oliebehandling af dit gulv. Olie giver et rustikt udseende samt en stærk og smidig beskyttende overflade. Olie kommer i naturlige farver og som hvidpigmenteret, som dog ikke kan pletbehandles.

Ved en oliebehandling er det meget vigtigt, at gulvene er slebet i bund, da du ikke kan slibe efter den første behandling.

Vask ikke gulvene de første 8-14 dage efter, da olien skal have lov at sætte sig, og vask altid gulvet med en sæbe til oliebehandlede gulve. Brug aldrig brun sæbe eller sulfo, da det vil udtørre gulvet og gøre det mat og kedeligt.

Vi anbefaler, at gulvet vedligeholdes jævnligt med en plejende olie.

Kontakt os i dag for gulvbehandling til en god pris

Vores priser afhænger af arealet på dit gulv, men du kan altid ringe til os og få et godt tilbud. Det er billigere, end du tror at få dine trægulve vedligeholdt korrekt.

Har du brug for hjælp?

Udfyld kontaktformularen hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud på gulvafslibning.

 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

GulvXperten v/Jens Knudsen​
CVR: ​25714172​