Gulvafhøvling giver gulvet nyt liv

Lad os stå for gulvafhøvling

Trægulve er en populær løsning i mange danske hjem, men de kræver en del vedligeholdelse. Det kan være hårdt arbejde, og derfor er det en fordel at få professionelle på sagen.

Ved GulvXperten har vi både erfaringen og det rette udstyr og maskiner, så vi kan tilbyde effektiv gulvafhøvling i forbindelse med gulvbehandling af dine trægulve. Du slipper for det hårde arbejde og kan nyde et vedligeholdt gulv efter vores besøg.

Vi holder til på Fyn, og vi dækker hele øen fra Nyborg til Svendborg, Odense og Middelfart.

Der er mange muligheder

I modsætning til gulvslibning, så fjerner vi mere af gulvet med gulvafhøvling.

Afslibning af gulve er fint til et gulv, som blot er let slidt, men som trænger til en kærlig hånd og en behandling med lak, olie eller lud.


Slibning af gulve fjerner en tyndt lag, mens gulvafhøvling kommer dybere ned i træet. Det kan være nødvendigt, hvis gulvet er meget gammelt, og hvis det har dybe mærker og hakker, som du ønsker at fjerne helt.

Gulvafslibning er hurtigere, men gulvafhøvling er mere effektivt, hvis dit gulv skal fremstå som nyt efter behandlingen.

Kontakt os for mere om vores billige priser

Hvad koster gulvafhøvling? Det afhænger af opgavens omfang og er derfor noget, som vi kan vurdere på baggrund af informationer om din opgave – men vi står altid klar med et godt tilbud til dig, hvis du skal have lavet gulvafhøvling. Ring til os for en god pris.

Vi ser frem til at hjælpe dig med dine gulve.

Har du brug for hjælp?

Udfyld kontaktformularen hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud på gulvafslibning.

 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

GulvXperten v/Jens Knudsen​
CVR: ​25714172​